ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα

Τα εμπορεύματα αποστέλλονται με τους παρακάτω τρόπους:

  • με ταχυδρομείο (2-4 εργάσιμες ημέρες)
  • με πρακτορείο μεταφορών (3-4 εργάσιμες ημέρες).
  • με courier (1-2 εργάσιμες ημέρες)

Η αποστολή γίνεται έπειτα από έρευνα για την επιλογή του καλύτερου μέσω αλλά και έπειτα από επικοινωνία με τον πελάτη.

Η αποστολή παραγγελιών είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα όταν οι παραγγελίες είναι άνω των 30€.

Επιστροφές προϊόντων- Υπαναχώρηση

Εξαιτίας της φύσης των ηλεκτρονικών αγορών και της έλλειψης της φυσικής επαφής του πελάτη με προϊόν που αγοράζει ηλεκτρονικά είναι πιθανό να μην καλύπτονται οι προσδοκίες του πελάτη από το προϊόν της επιλογής του.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.gikaiidor.gr/eshop-el σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω των περιγραφών των προϊόντων που αναρτά στις σελίδες του, να έχετε άμεση επαφή με τα προϊόντα που διαθέτει από τον υπολογιστή σας.

Προκειμένου να καλύψουμε τους πελάτες μας και σε αυτήν την περίπτωση της εσφαλμένης επιλογής τους, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων, με βάση τους παρακάτω όρους και τρόπους επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων.

Όροι Επιστροφής

θα πρέπει να πληρούνται οι παρακάτω όροι :

  • Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 15 ημερολογιακές ημέρες.
  • Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση.

Σημειώστε ότι τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη.

Τρόπος Επιστροφής

Θα πρέπει να αποστείλετε το προϊόν με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο το παραλάβατε (δηλαδή εάν το παραλάβατε μέσω courier θα πρέπει να το επιστρέψετε μέσω courier ενώ εάν το παραλάβατε μέσω μεταφορικής θα πρέπει να το επιστρέψετε μέσω μεταφορικής) ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα :

  • Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
  • Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία ένα έγγραφο στο οποίο μας δηλώνετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.
  • Αποστέλλετε το δέμα με δικά σας έξοδα, μέσω του πρακτορείου (courier ή μεταφορών) από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, στην παρακάτω διεύθυνση :

γη και ύδωρ
Α. Καντιδάκης & Σια Ε.Ε
Ρήγα Φεραίου 21 54248
Θεσσαλονικη
τηλ: 2310328840

Σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στη διάθεση σας