ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι ο πιο σημαντικός τρόπος ώστε να μειωθεί το κόστος λειτουργίας μία εγκατάστασης , βιομηχανικής ή οικιακής. Στους τομείς των κολυμβητικών δεξαμενών – πισίνων και της επεξεργασίας νερού υπάρχουν διάφορες τεχνικές ώστε να εξοικονομηθεί ενέργεια.


Η "γη και ύδωρ" σε κάθε μελέτη λαμβάνει ως κύριο δεδομένο την βέλτιστη λειτουργία της εγκατάστασης, με παράγοντες την άρτια λειτουργία με χαμηλό κόστος λειτουργίας. Οι προτάσεις μας είναι πολλές ώστε ο πελάτης να διαλέξει τον εξοπλισμό που του ταιριάζει. Ανάλογα με την εφαρμογή επιλέγουμε το κατάλληλο σύστημα.


Ο εξοπλισμός που προσφέρουμε σε οικιακή και βιομηχανική χρήση αναφέρεται παρακάτω:


Αντλίες θερμότητας

Αντλίες θερμότητας ειδικές για κολυμβητικές δεξαμενές με συντελεστή απόδοσης (COP) μεγαλύτερο από 12. Απόσβεση σε λιγότερο από 2 χρόνια σε σύγκριση με το πετρέλαιο.

Λάμπες LED

Λάμπες LED υποβρύχιων φωτιστικών για όλους τους τύπους των φωτιστικών. Μεγάλη διάρκεια ζωής και εξοικονόμηση πάνω από 70%

Ηλεκτρονικά θερμόμετρα

Ηλεκτρονικά θερμόμετρα μεγάλης ακρίβειας για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του νερού. Με μέτρηση με δεκαδικό ψηφίο στις κολυμβητικές δεξαμενές έχουμε σταθερή θερμοκρασία με εξοικονόμηση ενέργειας.

Ισοθερμικά καλύμματα

Ισοθερμικά καλύμματα για εξωτερικές και εσωτερικές κολυμβητικές δεξαμενές . Απόσβεση σε λιγότερο από ένα χρόνο.

INVERTER

Τοποθέτηση INVERTER σε αντλίες για την ομαλή τους λειτουργία αλλά και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας

Ανακύκλωση νερού

Ανακύκλωση νερού πλυντηρίων αυτοκινήτων, πλυντηρίων ταπήτων, κοπής μαρμάρων και πέτρας.

Εκμετάλλευση νερού

-Εκμετάλλευση , βρόχινου νερού , νερού από πλύσιμο φίλτρων και νερό από βιολογικούς καθαρισμούς.