ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ

Οι κολυμβητικές δεξαμενές των αθλητικών εγκαταστάσεων έχουν πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Οι απαιτήσεις των χρηστών είναι πολύ υψηλές εφόσον οι ίδιοι επισκέπτονται καθημερινά τις εγκαταστάσεις. Πρόσθετα η μεγάλη επισκεψιμότητα κατά την περίοδο των αγώνων καθιστά τις συνθήκες ιδιαίτερα δύσκολες για τη διατήρηση της υγιεινής στο νερό των κολυμβητικών δεξαμενών.

Η εταιρεία «γη και ύδωρ» με την πολυετή εμπειρία της στο χώρο της κατασκευή και της συντήρησης των αθλητικών κολυμβητικών δεξαμενών μελετά – προτείνει – εγκαθιστά τον κατάλληλο εξοπλισμό για την ορθή λειτουργία των αθλητικών κολυμβητικών δεξαμενών.

Η κατασκευή των κολυμβητικών δεξαμενών μπορεί να γίνει τόσο με τον παραδοσιακό , για τα Ελληνικά δεδομένα, τρόπο με σκυρόδεμα αλλά και με τον, κατά τα τελευταία χρόνια αναγνωρίσιμο, την προκατασκευή. Οι προκατασκευασμένες κολυμβητικές δεξαμενές είναι η βέλτιστη και ολοκληρωμένη λύση για έναν επιχειρηματία ή μία δημοτική αρχή ώστε να κατασκευάσουν μία αθλητική κολυμβητική δεξαμενή με πολύ χαμηλότερο κόστος , από τη λύση του σκυροδέματος, χωρίς όμως να στερείτε σε ποιότητα ή χρόνο ζωής.

Η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των δημόσιων και ιδιωτικών κολυμβητριών αποδεικνύεται από τη συνεχή συνεργασία μας με κολυμβητήρια σε όλη την Ελλάδα. Η συνεργασία μας βασίζεται τόσο στον τομέα της τακτικής συντήρησης όσο και στις επισκευές , στην αναβάθμιση του εξοπλισμού τους , στην μελέτη εξοικονόμησης ενέργειας αλλά και σε άλλους τομείς.

Αναφέρουμε ενδεικτικά μερικές από τις συνεργασίες μας :

-ΕΑΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Εθνικό , Ποσειδώνιο, Νεάπολη Θεσσαλονίκης)

-ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ

-ΚΟΛΗΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

-ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

-ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

-ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΡΑΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

-ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΔΡΑΜΑΣ

-ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

-ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΓΕΡΑΚΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

-ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

-ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ

-ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Κολυμβητήριο Καλαμαριάς

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΡΑΣ: Σχετικά με τη λειτουργία του κολυμβητηρίου Γέρακα

Κολυμβητήρια στη Θεσσαλονίκη: Τιμές,ωράρια,διευθύνσεις

κολυμβητήριακολυμβητική δεξαμενή